Rólunk

Ez a rész általában önfényezés szokott lenni, itt leírja az adott cég hogy szerinte mennyire profi, és mennyi ideje tevékenykedik a szakmában. Mi ezt inkább elkerüljük.

Mi szeretjük ezeket a buszokat, jó érzés tudni hogy olyan buszt vezethet az ember amit mindenki megnéz. Vagy azért mert tetszik neki, és rég látott ilyet, vagy azért – hogy leszólja. De ahogy egy Citroen Kacsában sokkal hamarabb feltűnik az ember fia-lánya mint egy X5-ös BMW-ben, nekünk is ugyanez a célunk. Egy élményt szeretnénk átadni, amely magáról az útról szól. Elsődleges célunk minél több veterán autós-buszos találkozón részt venni. Természetesen nem zárkózunk el az olyan különjáratok elől sem, ha csak A-B pont között kell közlekedni. Csak belföldi viszonylatokban mozgunk.

Különjáratként nyilvánosan meghirdetjük a találkozókra az útjainkat, ezekre bárki jelentkezhet. Rendelkezünk a megfelelő engedélyekkel, a befizetett összegről számlát állítunk ki.

Időről-időre tervezünk fotós különjáratot, amennyiben van rá elegendő számú jelentkező. Ezek a fotótúrák közösséggé kovácsolhatják az Ikarusok iránt rajongókat, egy kellemes napot eltöltve a hobbival.

Minden túra folyamán a résztvevők rendelkeznek csoportos balesetbiztosítással, ez a jegy árában benne van.

Meggyőztük? Vegyen részt a következő különjáraton! Kattintson ide!

Nem győztük meg? Keressen meg az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Kapcsolattartó: Szűcs Nándor
Telefon: +36-30/1310540
E-mail: info@voxelprint.hu
Székhely: 6055 Felsőlajos, Pesti utca 8.

Ne hagyd ki! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként a híreinkről, útjainkról!

Nem küldünk spam-et! Több információt az Adatvédelmi Irányelveknél találsz.

Language